s Sultan Sands Island Resort

Sultan Sands Island Resort ●●●●●

Putovanje po osobi uključuje:

  • 7 noćenja na bazi all inclusive u pwani promo sobi
  • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd Dubai Zanzibar
  • Ležaljke, suncobrane i peškire na bazenub
  • Wi-fi na recepciji, u lobiju
  • Fitness centar
  • Dečiji klub za decu do 13 godina


BONUS
:
Mladenci za boravak duži od 7 noći ostvaruju do 30% popustana cenu za mladu, važi za tip sobe Bahari, po dolasku na poklon dobijaju flašu vina i cveće, večeru od morskih plodova.

First minute
Cene su date za primerni boravak 09.05.-16.05.2020.

7 noćenja u Sultan Sands Island Resort od

€ 1264

Pozovite nas 063 544 800

Pošaljite upit ekspertima za putovanja


Ne propustite specijalne ponude! Pretplatite se na nedeljni newsletter.

Naši travel savetnici će sa zadovoljstvom kreirati putovanje koje će odgovarati svim vašim željama, očekujte apsolutno personalizovanu ponudu na Vašem emailu u roku od 24h. Za sva dodatna pitanja, možete kontaktirati naš Travel House call centar svakog dana od 10 do 22h na 063 544 800

Izražene cene važe za period putovanja sredinom januara.

Cene se u drugim terminima mogu razlikovati, ukoliko vas zanimaju drugi datumi putovanja, kontaktirajte nas za više informacija.

Napomena: Cene avio karata se u zavisnosti od datuma i grada iz kog putujete mogu razlikovati. Prikazane cene su povratne karte sa uključenim taksama. Izražene cene hotela se odnose na smeštaj po osobi u dvokrevetnim sobama. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Važe Opšti uslovi Travel House.


Svake nedelje očekujte najbolje predloge za paket aranžmane po izboru naših Travel House eksperata. Kombinacije su kreirane na osnovu dnevno aktuelnih i najpovoljnih cena. Budite u toku i pratite nas. Unesite vašu email adresu kako biste dobijali aktuelne informacije u vašem inboxu.