s The H Resort Beau Vallon Beach

The H Resort Beau Vallon Beach ●●●●●

Putovanje po osobi uključuje:

  • 7 noćenja sa doručkom u junior suite-u
  • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd Dubai Sejšeli
  • Besplatan wi-fi internet u celom resortu
  • Korišćenje fitnes centra, snorkeling, kajak, stand up paddle, korišćenje teniskog terena, stoni tenis, odbojku na plaži, jogu


BONUS
:
Mladenci kao i gosti koji obeležavaju petu i svaku narednu petu godišnjicu braka imaju popust od 80% na cenu smeštaja za partnerku*.Poklon flaša vina, korpa sa voćem i korpa sa kolačima. Uz rezervaciju polupansiona se dobija romantična večera. Važi za minimalni boravak od 4 noćenja, 6 meseci nakon venčanja, 1 mesec pre ili nakon godišnjice.

*honeymoon popust se ne može kombinovati sa popustima za rane rezervacije.
First minute
:
Cena sadrži popust od 20% za rezervacije do 60 dana pre puta
Primer cene za period boravka 05.05.-12.05.2020.

7 noćenja u The H Resort Beau Vallon Beach od

€ 2088

Pozovite nas 063 544 800

Pošaljite upit ekspertima za putovanja


Ne propustite specijalne ponude! Pretplatite se na nedeljni newsletter.

Naši travel savetnici će sa zadovoljstvom kreirati putovanje koje će odgovarati svim vašim željama, očekujte apsolutno personalizovanu ponudu na Vašem emailu u roku od 24h. Za sva dodatna pitanja, možete kontaktirati naš Travel House call centar svakog dana od 10 do 22h na 063 544 800

Izražene cene važe za period putovanja sredinom januara.

Cene se u drugim terminima mogu razlikovati, ukoliko vas zanimaju drugi datumi putovanja, kontaktirajte nas za više informacija.

Napomena: Cene avio karata se u zavisnosti od datuma i grada iz kog putujete mogu razlikovati. Prikazane cene su povratne karte sa uključenim taksama. Izražene cene hotela se odnose na smeštaj po osobi u dvokrevetnim sobama. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Važe Opšti uslovi Travel House.


Svake nedelje očekujte najbolje predloge za paket aranžmane po izboru naših Travel House eksperata. Kombinacije su kreirane na osnovu dnevno aktuelnih i najpovoljnih cena. Budite u toku i pratite nas. Unesite vašu email adresu kako biste dobijali aktuelne informacije u vašem inboxu.