s AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa

AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa ●●●●

Putovanje po osobi uključuje:

  • 7 noćenja sa doručkom u Avani standard sobi
  • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd Dubai Sejšeli
  • Wi-fi internet u lobiju i u sobama
  • Korišćenje fitnes centra, tenis


BONUS
:
Mladenci i gosti koji obeležavaju 5. i svaku narednu 5.godišnjicu braka dobijaju popust do 74% na katalošku cenu za mladu, za boravak duži od 3 noćenja, flašu penušavog vina, 30minutnu masažu u paru, po raspoloživosti bolji tip sobe, kod rezervacije polupansiona 1 većeru uz sveće(bez pića)

First minute
:
Cena sadrži popust 35% za rezervacije do 50 dana pre puta
Primer cene za period boravka 05.05.-12.05.2020.

7 noćenja u AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa od

€ 1387

Pozovite nas 063 544 800

Pošaljite upit ekspertima za putovanja


Ne propustite specijalne ponude! Pretplatite se na nedeljni newsletter.

Naši travel savetnici će sa zadovoljstvom kreirati putovanje koje će odgovarati svim vašim željama, očekujte apsolutno personalizovanu ponudu na Vašem emailu u roku od 24h. Za sva dodatna pitanja, možete kontaktirati naš Travel House call centar svakog dana od 10 do 22h na 063 544 800

Izražene cene važe za period putovanja sredinom januara.

Cene se u drugim terminima mogu razlikovati, ukoliko vas zanimaju drugi datumi putovanja, kontaktirajte nas za više informacija.

Napomena: Cene avio karata se u zavisnosti od datuma i grada iz kog putujete mogu razlikovati. Prikazane cene su povratne karte sa uključenim taksama. Izražene cene hotela se odnose na smeštaj po osobi u dvokrevetnim sobama. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Važe Opšti uslovi Travel House.


Svake nedelje očekujte najbolje predloge za paket aranžmane po izboru naših Travel House eksperata. Kombinacije su kreirane na osnovu dnevno aktuelnih i najpovoljnih cena. Budite u toku i pratite nas. Unesite vašu email adresu kako biste dobijali aktuelne informacije u vašem inboxu.