s Sun Island Resort

Sun Island Resort & Spa ●●●●

Putovanje po osobi uključuje:

  • 7 noćenja na bazi punog pansiona u beach bungalow promo sobi, pun pansion po ceni polupansiona
  • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd Dubai Maldivi
  • Povratni transfer od aerodroma Male unutrašnjim letom + gliserom
  • Odbojku na plaži, stoni tenis, košarku, salu za fitnes , kanu surfovanje, badminton bilijar, fudbal, golf (9 rupa,), mini golf, skvoš , pikado

Primer cene za boravak u periodu 05.05.-12.05.2020.

7 noćenja u Sun Island Resort & Spa od

€ 1294

Pozovite nas 063 544 800

Pošaljite upit ekspertima za putovanja


Ne propustite specijalne ponude! Pretplatite se na nedeljni newsletter.

Naši travel savetnici će sa zadovoljstvom kreirati putovanje koje će odgovarati svim vašim željama, očekujte apsolutno personalizovanu ponudu na Vašem emailu u roku od 24h. Za sva dodatna pitanja, možete kontaktirati naš Travel House call centar svakog dana od 10 do 22h na 063 544 800

Izražene cene važe za period putovanja sredinom januara.

Cene se u drugim terminima mogu razlikovati, ukoliko vas zanimaju drugi datumi putovanja, kontaktirajte nas za više informacija.

Napomena: Cene avio karata se u zavisnosti od datuma i grada iz kog putujete mogu razlikovati. Prikazane cene su povratne karte sa uključenim taksama. Izražene cene hotela se odnose na smeštaj po osobi u dvokrevetnim sobama. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Važe Opšti uslovi Travel House.


Svake nedelje očekujte najbolje predloge za paket aranžmane po izboru naših Travel House eksperata. Kombinacije su kreirane na osnovu dnevno aktuelnih i najpovoljnih cena. Budite u toku i pratite nas. Unesite vašu email adresu kako biste dobijali aktuelne informacije u vašem inboxu.