s Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa ●●●●◦

Putovanje(NA UPIT) po osobi uključuje:

  • 7 noćenja na bazi punog pansiona u garden villi, pun pansion po ceni polupansiona
  • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd Dubai Maldivi
  • Povratni transfer lokalnim letom + gliserom
  • Besplatan wi-fi internet u glavnom baru
  • Korišćenje fitnes centra, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljeni uz doplatu), skvoš, bilijar, wind surfing, aerobik


Primer cene za boravak u periodu 05.05.-12.05.2020.

7 noćenja u Royal Island Resort & Spa od

€ 1372

Pozovite nas 063 544 800

Pošaljite upit ekspertima za putovanja


Ne propustite specijalne ponude! Pretplatite se na nedeljni newsletter.

Naši travel savetnici će sa zadovoljstvom kreirati putovanje koje će odgovarati svim vašim željama, očekujte apsolutno personalizovanu ponudu na Vašem emailu u roku od 24h. Za sva dodatna pitanja, možete kontaktirati naš Travel House call centar svakog dana od 10 do 22h na 063 544 800

Izražene cene važe za period putovanja sredinom januara.

Cene se u drugim terminima mogu razlikovati, ukoliko vas zanimaju drugi datumi putovanja, kontaktirajte nas za više informacija.

Napomena: Cene avio karata se u zavisnosti od datuma i grada iz kog putujete mogu razlikovati. Prikazane cene su povratne karte sa uključenim taksama. Izražene cene hotela se odnose na smeštaj po osobi u dvokrevetnim sobama. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Važe Opšti uslovi Travel House.


Svake nedelje očekujte najbolje predloge za paket aranžmane po izboru naših Travel House eksperata. Kombinacije su kreirane na osnovu dnevno aktuelnih i najpovoljnih cena. Budite u toku i pratite nas. Unesite vašu email adresu kako biste dobijali aktuelne informacije u vašem inboxu.